Home » Archives by category » Veprimtari (Page 3)

Në datë 17 nëntor 2012 në ambientet e bibliotekës së Bashkisë  Korçë, u organizua një tjetër trajnim për gazetarët dhe profesionistët e medias, me temë: “Liria e shprehjes, nga teoria në praktikë”. Në organizim morën pjesë 16 prej emrave më të njohur të gazetarisë, aktivistëve të prefekturës së Korçës, Dekani i Fakultetit të Drejtësisë pranë […]

Continue reading …
Page 3 of 3123