Dhuro

Rrugëtimi ynë nuk është i mundur pa mbështetjen e individëve si ju. Ju ftojmë të bëheni pjesë e nismave tona duke dhënë kontributin tuaj. Donacioni juaj mund të bëjë një ndryshim real në mbrojtjen e të drejtave të njeriut, nxitjen e përgjegjësisë nga ana e pushtetit dhe krijimin e një shoqërie ku dëgjohet zëri i gjithkujt.

Na kontaktoni për të kontribuar në çështjet që mbështesim. Çdo kontribut, i madh apo i vogël, na sjell një hap më pranë ndërtimit të një shoqërie ndryshe, më tolerante, e bazuar në sundimin e së drejtës dhe respektimin e të drejtave të njeriut, një shoqëri ku qeveria është plotësisht llogaridhënëse ndaj popullit. Së bashku, le të formojmë një të ardhme ku mbizotëron drejtësia, barazia dhe dinjiteti njerëzor.