Partnerët

Res Publica ka realizuar disa nga veprimtaritë e saj duke bashkëpunuar me organizata partnere të ndryshme, si:

  • Shoqata e Familjareve te Viktimave te Gerdecit
  • Shoqata e Qiramarreseve Banues ne Shtepite e Kthyera Pronareve
  • AKIP
  • Levizja rinore egjiptiane dhe rome, Elbasan
  • BIRN
  • Lëvizja “Mjaft!”
  • Instituti Shqiptar i Medias
  • Unioni i Gazetareve

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *